ukenru
gensek-nato-ne-stav-komentuvati-vibori-v-ukrayini

Генсек НАТО не став коментувати вибори в Україні

 • 9308 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Підсумки президентських виборів в Україні коментувати видається некоректним, адже попереду другий тур. Важливо, аби вибори проводилися у вільний і справедливий спосіб. Про це заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час прес-конференції в Брюсселі напередодні зустрічі голів МЗС НАТО 3-4 квітня у Вашингтоні, де відзначатимуть 70-річчя Альянсу, передає УНН.

"Вибори тривають і тому, мені здається, було б некоректно коментувати результат виборів зараз. Тому що буде другий раунд виборів", - зазначив Столтенберг.

"НАТО і наші партнери, у них постійно проходять вибори, і це частина демократичного розвитку. І дуже важливо, щоб ці вибори проводилися у вільний і справедливий спосіб, і ми повинні почекати результатів виборів на останньому раунді", - зазначив Генсек.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

За результатами опрацювання ЦВК 85% протоколів, Володимир Зеленський набирає 30,34% голосів, чинний Президент Петро Порошенко - 16,02%.

Українські Національні Новини

Політика