ukenru
genprokuror-prosit-u-radi-dozvolu-na-aresht-nardepa-m-polyakova-dopovneno

Генпрокурор просить у Ради дозволу на арешт нардепа М.Полякова (доповнено)

 • 13096 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс у Верховну Раду України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Максима Полякова. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган, передає УНН.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, про надання згоди на затримання та надання згоди на обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою (арешту) народного депутата М.А. Полякова, в діях якого вбачаються ознаки зловживання впливом та хабарництва", - написала Л.Сарган.

Вона уточнила, що М.Полякову інкримінується вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 368 КК України.

Як повідомляв УНН, Генпрокурор вніс у Верховну Раду України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Борислава Розенблата.

Також Юрій Луценко вніс до Верховної Ради України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого.

Крім того, Генеральний прокурор України вніс у Верховну раду України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгенія Дейдея

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Андрія Лозового.

Українські Національні Новини

Політика