ukenru
genprokuratura-rozsliduye-napad-na-chlena-kadrovoyi-komisiyi

У Києві напали на члена кадрової комісії Генпрокуратури

 • 18651 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Генеральна прокуратура України розслідує напад на члена кадрової комісії, який стався сьогодні у Києві. Потерпілого доставили до лікарні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГПУ.

"8 листопада 2019 року в м. Києві двоє невідомих із застосуванням газового балончика здійснили напад на члена другої кадрової комісії ГПУ. В результаті нападу йому було завдано тілесні ушкодження. Постраждалого доставлено до однієї з лікарень м. Києва для надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Національна поліція попередньо кваліфікувала напад як хуліганство (ч. 4 ст. 296 КК України) та розпочала розслідування. Як покарання за цей злочин передбачено позбавлення волі на строк до 7 років.

"Також слідство має дати відповідь, чи пов’язаний цей злочин стосовно члена кадрової комісії з його діяльністю по реформуванню органів прокуратури. Перебіг розслідування перебуває на контролі ГПУ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 жовтня 2019 року Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про створення управління реформ у структурі Генеральної прокуратури. Робота управління буде зосереджена на двох напрямках – стратегічному плануванні і аналізі, а також впровадженні стандартів якості та адмініструванні реформи.

Українські Національні Новини

Київ