g7-ogolosila-pro-posilennya-sanktsiy-i-zasteregla-treti-krayini-vid-viyskovoyi-dopomogi-rosiyi

G7 оголосила про посилення санкцій і застерегла треті країни від військової допомоги росії

 • 513351 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Представники країн G7, куди входять Німеччина, Франція, Велика Британія, США, Канада, Італія та Японія, домовилися про посилення санкцій проти росії та третіх країн, які допомагають рф обходити санкції. Про це повідомляє видання Der Tagesspiegel, передає УНН.

Деталі

У Мюнхені глави МЗС країн G7 оголосили про посилення санкцій проти росії та держав, які матеріально підтримують "незаконну війну" росії проти України. Крім того, будуть впроваджені санкції і проти третіх країн, які допомагають росії обходити санкції. Міністр закордонних справ Японії Хаясі Йосімаса заявив в кулуарах Мюнхенської конференції з безпеки, що третім країнам буде запропоновано припинити підтримку російської армії та її союзних військ, інакше вони зіткнуться з «високими витратами».

З наближенням першої річниці вторгнення росії в Україну члени G7 підтвердили свою “непохитну солідарність” з Україною та засудили російські напади на українських цивільних та ключові об’єкти інфраструктури.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що зустрівся з колегами з "Групи семи", де сторони обговорили все, що потрібне для перемоги України у 2023 році.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі