ukenru
g-zubko-zaklikav-deputativ-ukhvaliti-zakonoproekti-pro-zhitlovo-komunalni-poslugi

Г.Зубко закликав депутатів ухвалити законопроекти про житлово-комунальні послуги

 • 8229 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Віце-прем’єр Геннадій Зубко закликав депутатів підтримати у другому читанні законопроекти про комерційний облік комунальних послуг, енергоефективність будівель та житлово-комунальні послуги. Про це він заявив під час години запитань до уряду, передає кореспондент УНН.

За його словами, ухвалення вказаних законів, зокрема, дозволить “знизити споживання електроенергії на 1 квадратний метр з нинішніх 180 до 60 кіловатт”.

Віце-прем’єр також додав, що ухвалення законопроекту про житлово-комунальні послуги сприятиме контролю якості послуг.

“Я прошу Вас, шановні народні депутати, підтримати у другому читанні законопроекти про комерційний облік комунальних послуг, енергоефективність будівель та житлово-комунальні послуги”, — резюмував чиновник.

Нагадаємо, що законопроект про комерційний облік комунальних послуг передбачав, що лічильники у будинках встановлюються за кошти споживачів, а законопроект про житлово-комунальні послуги передбачає поновлення пені за невчасну сплату компослуг.

Як повідомляв УНН, 8 червня Верховна Рада ухвалила закон про фонд енергоефективності, який дозволить Україні отримати безповоротну допомогу від ЄС на суму 120 мільйонів євро.

Українські Національні Новини

Політика