ukenru
g-gopko-rozpovila-khto-predstavlyatime-ukrayinu-v-parye-u-razi-viklyuchennya-n-savchenko

Г.Гопко розповіла, хто представлятиме Україну в ПАРЄ у разі виключення Н.Савченко

 • 15743 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Після виключення нардепа Надії Савченко із делегації ПАРЄ представляти Україну замість неї буде Борислав Береза. Про це заявила народний депутат Ганна Гопко в ефірі телеканалу "112 Україна", передає УНН.

"Сьогоднішнє голосування (щодо виключення Савчено з делегації - ред.) показує, що зараз на місці Савченко, це було проголосовано, буде Борислав Береза, який був її заступником, який ці 2 роки постійно їздив в ПАРЄ, який знає декілька іноземних мов, представляти Україну і відстоювати інтереси держави", - сказала Г.Гопко.

За її словами, наразі невідомо, хто буде його заступником.

"Хто буде заступником, ми зараз чекаємо, хто з фракції визначиться, тому що зараз виглядає, що це квота "Народного фронту". Будемо з’ясовувати пропозиції і кандидатур, хто буде заступником Берези", - зауважила нардеп.

Нагадаємо, 22 грудня Верховна Рада України підтримала в цілому проект постанови №5572, який передбачає позбавлення народного депутата Надії Савченко права представляти Україну в ПАРЄ. За відповідний проект проголосували 237 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика