ukenru
futbolisti-mariupolya-svyatkuvai-vigrash-u-pershiy-gri-zboru-v-rumuniyi

Футболісти "Маріуполя" відсвяткували виграш у першій грі збору в Румунії

 • 9910 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. ФК "Маріуполь" в першому контрольному матчі на зборах в Туреччині обіграв румунський "Сепсі". Про це повідомляє сайт клубу, передає УНН.

Незважаючи на різну функціональну готовність (маріупольці тільки почали збір, а для "Сепсі" цей спаринг став вже третім в Туреччині), підопічні Олександра Бабича потужно провели перший тайм. У дебюті зустрічі суперники обмінялися досить гострими моментами. Гриценко впорався з ударами Руса і Тандіа. У приазовців Путря ледь не встиг на простріл Борячука. А на 12-й хвилині "Маріуполь" відкрив рахунок. Все той же Борячук здорово пробив зі штрафного, який сам і заробив. Потім непогано пробивали Путря і Піхаленок. 

Відзначимо, що на 32-й хвилині приазовці подвоїли свою перевагу. Пихаленок знайшов довгою передачею Борячука. Андрій на підступах до штрафного прийняв м'яч і відпасував на Путря. Ілля точно пробив в правий кут.

Незважаючи на значні заміни у перерві, характер гри не змінився. Приазовці непогано контролювали м'яч і комбінували. Могли збільшити рахунок Вакуленко, Чурко і Вакула. Були моменти і у "Сепсі". На 83-й хвилині Хамід один м'яч відквитав.

Додамо, що свій наступний спаринг "Маріуполь" проведе 24-го січня проти румунського "Газ-Метан".

Українські Національні Новини

Спорт