ukenru
futbolisti-dinamo-proveli-ochnu-zustrich-u-vidbori-na-yevro-2020

Футболісти "Динамо" провели очну зустріч у відборі на Євро-2020

 • 10633 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Двоє "динамівців" – Томаш Кендзьора (Польща) та Беньямін Вербич (Словенія) зустрілися в матчі своїх національних збірних у грі кваліфікації ЧЄ-2020, повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Матч був позбавлений турнірної інтриги, оскільки Польща вже забезпечила собі вихід на Євро-2020, а Словенія вже не претендувала на перші два місця в групі. Однак, поляки хотіли взяти реванш за поразку в Любляні з рахунком 0:2, до слова, єдину для них за весь відбірний цикл.

Так і сталося – поляки забили три голи зусиллями Шиманські, Левандовські і Гуральскі, а словенці відповіли одним м'ячем менше (Матавж і Ілічіч). Як наслідок 3:2 за "біло-червоними".

У першому таймі не відбулося очної дуелі динамівців, оскільки місце на правому фланзі захисту у складі Польщі посів 34-річний фулбек дортмундської "Боруссії" Лукаш Піщек, який повернувся до збірної, щоб провести за неї прощальний матч.

Тепер уже екс-конкурент Кендзьори, який до сьогодні не виступав за збірну з червня 2018 року, під оплески трибун поступився місцем на полі "динамівцю" в компенсований до першого тайму час. Натомість Вербич зі старту відіграв до 86 хвилини.

Відзначимо, що відбірну кампанію Польща завершила на першому місці, відірвавшись на шість очок від Австрії, а Словенія після заключного туру відкотилася на четверту сходинку, пропустивши вперед Північну Македонію.

Додамо, що загалом Вербич зіграв 28 ігор за свою національну збірну, для Кендзьори цей матч став 15-м.

Українські Національні Новини

Спорт