ukenru
futbolist-zozulya-vryatuvav-albasete-vid-porazki-u-segundi

Футболіст Зозуля врятував "Альбасете" від поразки у Сегунді

 • 10868 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Український форвард "Альбасете" Роман Зозуля забив гол в матчі 21-го туру іспанської Сегунди, повідомляє кореспондент УНН.

У домашній зустрічі проти хіхонського "Спортінга" колектив українця був у ролі тих, хто наздоганяє, починаючи з 24 хвилини після пропущеного м'яча від Джурджевича.

Рятівником господарів виявився колишній форвард "Дніпра" Роман Зозуля. Він зіграв на випередження на ближній стійці та забив в один дотик після прострілу Техеро – 1:1.

Варто зауважити, що у цьому сезоні 28-річний українець провів 18 матчів у складі іспанського клубу, в яких забив 5 м'ячів і віддав 2 гольові передачі.

Додамо, "Альбасете" набрало 39 очок і відстає від лідера змагань "Гранади" на один пункт. У наступному турі на "Альбасете" чекає перевірка на міцність із конкурентом за підвищення у класі "Депортіво" (36 очок і гра в запасі).

Як повідомляв УНН, раніше український нападник "Альбасете" Роман Зозуля  врятував свого партнера по команді від втрати свідомості в матчі іспанської Сегунди проти "Гранади".

Українські Національні Новини

Спорт