ukenru
futbolist-zbirnoyi-kot-divuaru-sh-tiote-pomer-na-trenuvanni-fk-beytszin

Футболіст збірної Кот-Д'Івуару Ш.Тіоте помер на тренуванні ФК Бейцзин

 • 13540 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Колишній півзахисник англійського "Ньюкаслу" і збірної Кот-д'Івуару Шейк Тіоте помер після втрати свідомості на тренуванні китайського клубу "Бейцзин Ентерпрайзес". Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

30-річний футболіст середньої ланки поля, який останнім часом виступав за представника другої по силі ліги Китаю, впав під час тренування і був екстрено доставлений в лікарню. В лікарні була зафіксувана смерть футболіста.


Примітно, що Ш.Тіоте переїхав до Китаю в лютому 2017 року, де провів 13 матчів.


Зазначимо, що Ш.Тіоте виступав за "Андерлехт", "Роду", "Твенте". З 2010 по2017 роки захищав кольори "Ньюкаслу", провівши за клуб 139 матчів. Окрім того, на рахунку півзахисника 55 матчів і 1 гол за збірну Кот-д'Івуару.


Додамо, що івуарієць зазвичай діяв на позиції опорного півзахисника. Його вирізняла агресивна, консервативна манера гри. Ш.Тіоте був сильним, атлетичним футболістом, котрий вирізнявся хорошою витривалістю. У грі івуарієць виконував великий обсяг роботи в обороні, підстраховуючи центральних захисників, беручи участь в пресингу і відбираючи м'яч в середині поля, відрізнявся гарним пасом.

Українські Національні Новини

Спорт