ukenru
futbol-ukrayinskiy-klub-pidpisav-dogovir-o-spivpratsi-iz-legendarnim-fk-river-pleyt

Футбол: український клуб підписав договір про співпрацю із легендарним ФК "Рівер Плейт"

 • 19272 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Генеральний директор "Руху" Ігор Дедишин та президент з міжнародних зв’язків "Рівер Плейта" Адріан Варела підписали меморандум про співпрацю клубів, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Руху".

Деталі

Трьохденний візит Адріана Варели у Львові завершився підписанням Меморандуму між "Рухом" та "Рівер Плейтом". Співпраця охоплює різні сфери діяльності футбольних клубів: від потенційого обміну гравцями до проведення спільних дитячих і юнацьких турнірів, зборів та товариських матчів.

На запрошення "Руху" один з керівників "Рівер Плейта" кілька днів провів у Львові та ознайомився з інфраструктурою "жовто-чорних". Почесний Президент "Руху" Григорій Козловський провів екскурсію Академією клубу та розповів про ідею та філософію «жовто-чорних". Також президент з міжнародних зв’язків "Рівер Плейта" Адріан Варела відвідав поєдинок "Руху" проти "Металіста 1925".

Довідка

"Рівер Плейт" – один з найкращих клубів Латинської Америки, 36-разовий чемпіон Аргентини та 4-разовий володар Кубку Лібертадорес. Кольори "Рівер Плейта" захищали такі знамениті гравці, як Радамель Фалькао, Ґонсало Іґуаїн, Хав’єр Маскерано, Хав’єр Савіола, Габрієль Батістута, Ернан Креспо та багато інших.

Українські Національні Новини

Спорт