ukenru
fsb-zapidozrila-zatrimanogo-pid-chas-obshuku-v-krimu-v-uchasti-v-khizb-ut-takhrir

ФСБ запідозрила затриманого при обшуку в Криму в участі в "Хізб ут-Тахрір"

 • 10005 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. ФСБ Росії підозрює затриманого після обшуків 10 травня під Севастополем в анексованому Криму місцевого жителя в участі в забороненій в Росії організації "Хізб ут-Тахрір". Про це УНН повідомляє з посиланням на РИА Новости.

"Порушено кримінальну справу щодо жителя Севастополя 1986 року народження, підозрюваного в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 205.5 КК РФ (участь в діяльності терористичної організації)", - повідомили в прес-службі управління ФСБ в анексованому Криму.

За місцем проживання чоловіка, як відзначили в російській спецслужбі, проведено обшук, "виявлена ​​і вилучена екстремістська література,.. агітаційні листівки і засоби зв'язку".

"Підозрюваний затриманий", - додали в ФСБ РФ.

Вранці 10 травня під Севастополем пройшли обшуки, після яких затримали Ернеса і Енвера Сейтосманових. Як повідомляє організація "Кримська солідарність", вони є двоюрідними братами Нурі Прімова, який відбуває термін за обвинуваченням в участі в терористичній організації. Їх відвезли у відділок ФСБ Росії, одного з них - Ернеса - пізніше відпустили.

Українські Національні Новини

Політика