ukenru
frankivskiy-deputat-koruptsioner-prograv-u-apelyatsiynomu-sudi

Франківський депутат-корупціонер програв у Апеляційному суді

 • 9246 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-КИЇВ. 22 грудня. УНН. Сьогодні, 22 грудня, в Апеляційному суді Івано-Франківської області було розглянуто апеляційну скаргу депутата Івано-Франківської міської ради Віктора Синишина, якого 30 листопада, рішенням Івано-Франківського міського суду, визнали винним у вчиненні корупційного правопорушення, повідомляє кореспондент УНН.

В процесі судового засідання адвокат депутата намагався аргументувати позицію свого клієнта відсутністю відповідних повноважень в останнього та показами екс-колег корупціонера по комунальному підприємству, проте після тривалої наради судом було прийняте рішення залишити рішення першої інстанції без змін.

Нагадаємо, 30 листопада В.Синишина визнали винним у вчиненні адмінпорушення за ч.1, ст 172. та постановили закрити провадження у зв’язку із закінченням строку, тому ніякого покарання не було призначено.

Суд розглядав справу, фігурантами якої є депутати міської ради від ВО “Свобода” Віктор Синишин і Василь Скиданчук, які працюючи в Єдиному розрахунковому центру (ЄРЦ), зареєстрували дві фірми, на які отримували підряди від цього ж комунального підприємства. Загалом на двох було укладено понад сорок договорів з проведення ремонтних робіт на суму понад 600 тис. гривень.

Українські Національні Новини

Політика