ukenru
fraktsiya-slug-narodu-pered-viborami-yide-na-donbas

Фракція "Слуга народу" перед виборами їде на Донбас

 • 18128 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Фракція "Слуга народу" перед виборами їде на передову на Донбас. Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський в ефірі ZIK назвав цю поїздку розважальною, передає УНН.

"Ось якщо фракція не поїде на Донбас у вівторок, тоді постане питання, а де ж бюджетний комітет, де бюджет. Бюджетний кодекс вимагає, а ми, вибачте, на передову поїхали. Всі пішли на фронт", - сказав Дубінський.

Сам він з фракцією на передову не їде, оскільки займається виборами.

"Я чому кажу про те, що це розважальна поїздка. Давайте відверто, чого раптом фракція "Слуга народу" попре на Донбас, поясніть мені, я не розумію. Рейтинги базуються на відчутті людей, що знаходиться в їхніх кишенях і в їх холодильниках. Дія парламентської фракції або коаліції, назвіть це так, для того, щоб у них там щось з'явилося, там або тут. Замість того, щоб займатися цим, депутати збираються, їдуть кудись на поїзді, для чого? Ось що вони там збираються робити", - додав він.

За його словами, їхати потрібно не просто так, а з якоюсь метою. Наприклад якби вони там проводили засідання профільних комітетів.

Нагадаємо, ВР 20 жовтня має зібратися на засідання, щоб розглянути бюджет на 2021 рік. Нардеп Дубінський заявив, що раніше листопада парламент не буде розглядати цей законопроект.

Українські Національні Новини

Політика