ukenru
forbes-deyaki-rosiyski-biznesmeni-prosyat-abi-yikh-ne-nazivali-gromadyanami-rf

Forbes: деякі російські бізнесмени просять, аби їх не називали громадянами рф

 • 149878 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Видання Forbes зазначає, що низка російських бізнесменів не хоче, щоб їх називали громадянами російської федерації, і акцентують на наявності іноземного паспорта. Про це повідомляє УНН з посиланням на Forbes.

Деталі 

Російський мільярдер Павло Дуров просить вказувати своє французьке громадянство.

"Павло виїхав із росії багато років тому і не збирався повертатися", - сказав Forbes представник Дурова.

За його прикладом діють Ігор та Дмитро Бухмани, які започаткували компанію з виробництва мобільних ігор Playrix, вони попросили Forbes зазначати їх як громадян Ізраїлю, куди вони емігрували у 2016 році.

Представники співзасновника цифрового банку Revolut Миколи Сторонського повідомили виданню, що він громадянин Великої Британії, а не росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські олігархи потерпають від санкцій та хочуть зупинити путіна – розвідка.

Євген Швідлер, партнер олігарха Романа Абрамовича, наполягає на тому, що він не росіянин. Виданню також зазначили, що він є громадянином США з 1994 року та Великої Британії з 2010 року.

Леонід Блаватник, який розбагатів на партнерстві з олігархом Віктором Вексельбергом, заявив, що він громадянин США та Великої Британії.

До списку росіян, які відхрестилися від громадянства рф, також потрапив Юрій Мільнер. Його соратник повідомив, що він "не був у росії з 2014 року", "не має активів у росії" і "ніколи не зустрічався з володимиром путіним".

Нагадаємо 

Засновник Telegram Дуров отримав французьке громадянство.

Українські Національні Новини

Суспільство