fond-derzhmayna-vistaviv-na-torgi-poltavskiy-kombinat-khliboproduktiv-zi-startovoyu-tsinoyu-24-3-mln-grn

Фонд держмайна виставив на торги «Полтавський комбінат хлібопродуктів» зі стартовою ціною 24,3 млн грн

 • 215857 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Фонд держмайна виставив на торги працююче підприємство, що займається виробництвом борошна — «Полтавський комбінат хлібопродуктів». Його стартова ціна становить 24,3 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі ФДМУ, пише УНН.

Деталі

Онлайн-аукціон відбудеться 3 серпня. 

Основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є здійснення робіт, пов’язаних з виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.

До складу активу входять 168 об’єктів нерухомості (адміністративні будівлі, склади для зберігання готової продукції, будівля залізничного прийому, млин, котельні тощо) загальною площею 74 974,8 м².

Площа всіх земельних ділянок становить 28,3108 га (5 земельних ділянок на праві постійного користування, дві з них у Полтаві, інші — в області).

Також на балансі підприємства обліковуються 22 одиниці транспортних засобів (автомобілі, тепловози, причепи і трактори) та 1 643 одиниці обладнання.

Цитата

«Сьогодні "Полтавський комбінат хлібопродуктів" збитковий, адже станом на 31 березня поточного року має прострочену кредиторську заборгованість у розмірі 128,9 млн грн (зокрема, заборгованість із виплати заробітної плати) та поточну кредиторську заборгованість — 2,1 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

На підприємстві працювало 70 співробітників станом на кінець першого кварталу 2023 року.

Нагадаємо, Фонд держмайна офіційно став власником більшої частки у ТРЦ Ocean Plaza. 

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі