ukenru
fk-oleksandriya-popovnivsya-pershim-novachkom-u-mizhsezonni

ФК Олександрія поповнився першим новачком у міжсезонні

 • 12784 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Першим новобранцем ФК "Олександрія" в літнє міжсезоння став фланговий оборонець Андрій Бацула. Про це повідомляє прес-служба ФК "Олександрія", передає УНН.

Гравець перейшов в "Олександрію" на правах вільного агента і підписав контракт терміном на два роки.
Вихованець кременчуцького футболу раніше виступав за "Ворсклу" (Полтава), "Кремінь" (Кременчук) та "Зірку" (Кропивницький).


"Якби не головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран, то щодо свого майбутнього я, можливо, прийняв би якесь інше рішення. Але, поговоривши з ним, у мене зникли будь-які сумніви, я отримав абсолютну впевненість у тому, що мені треба переходити саме в цю команду. Чи зіграли свою роль єврокубки? Не можу сказати, що це був вирішальний фактор. Ні. Важливіше для мене було ставлення до мене тренера, знайомство з колективом і та атмосфера, яка в ньому панує. Відсотків на 90 я всю команду в "Олександрії" знаю, тому, впевнений, мені в ній не доведеться адаптуватися", - розповів новачок колективу.

Додамо також, минулого сезону А.Бацула зіграв 26 матчів, забив 3 голи і віддав 1 гольову передачу у складі кропивницької "Зірки".

Українські Національні Новини

Спорт