finlyandiya-zadumalasya-pro-budivnitstvo-baryeriv-na-kordoni-z-rosiyeyu

Фінляндія задумалася про будівництво бар'єрів на кордоні з росією

 • 118099 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Фінська прикордонна служба рекомендувала побудувати паркани на східному кордоні з росією, щоб люди не перетинали кордон після того, як у середу було оголошено про часткову мобілізацію. Про це УНН пише посилаючись на Рolitico.

Деталі

У звіті, підготовленому прикордонною службою Фінляндії, рекомендувалося побудувати фізичний бар'єр на російсько-фінському кордоні у зв'язку зі «змінами в безпеці», повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з нещодавнім звітом, паркани призначалися для запобігання проникненню росіян, які рятуються від війни після оголошення часткової мобілізації.

У розмові з журналістами начальник прикордонної служби Пасі Костамоваара сказав, що паркани охоплюватимуть територію від 130 до 260 кілометрів вздовж східного кордону Фінляндії.

За оцінками, будівництво огорож займе два-три роки.

Додамо

Влада фінської прикордонної служби повідомила про збільшення переходів до Фінляндії після оголошення часткової мобілізації в росії.

Через санкції польоти з росії до країн ЄС заборонені. Інші країни ЄС, які межують із росією, також не дозволяють переходи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Миколаївщині "приземлили" ворожий штурмовик Су-25

     • 76577 переглядiв

    У Данії назвали «диверсією» витік газу з «Північних потоків»

     • 215127 переглядiв