ukenru
finlyandiya-suttyevo-obmezhit-pravo-rosiyanam-na-vyizd-v-krayinu

Фінляндія "суттєво" обмежить право росіянам на в'їзд в країну

 • 190671 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Уряд Фінляндії "суттєво" обмежить право росіянам на в'їзд в країну як туристів або транзитом під час подорожей до інших частин Шенгенської зони. Про це йдеться в заяві уряду Фінляндії в середу, пише УНН з посиланням на CNN.

Цитата

«29 вересня, уряд прийме постанову, яка суттєво обмежить право громадянрРосії на в’їзд до Фінляндії в якості туристів і використання Фінляндії як транзитної країни під час поїздок в інші частини Шенгенської зони, як описано в детальніше детально в постанові", - йдеться в повідомленні уряду.

Деталі

Минулі вихідні зафіксували рекордну кількість росіян, які в'їхали до Фінляндії через її сухопутний кордон з моменту оголошення президента путіна про так звану «часткову мобілізацію» її громадян. Загалом за суботу та неділю прибуло 16 886 росіян, за словами начальника прикордонної служби Матті Пітканітті.

Він додав, що багато з них були «транзитом до інших країн».

Фінляндія має спільний кордон з Росією протяжністю 1 340 кілометрів.

Додамо

У Виборзькому районі Ленінградської області у пункті пропуску Торфянівка на кордоні з Фінляндією запрацював мобільний пункт призову на військову службу.

Повідомляється, що у мобільному пункті вручають повістки тим громадянам, хто підлягає оголошеній «частковій мобілізації», решта може там самостійно записатися добровольцями на військову службу за контрактом.

Українські Національні Новини

Новини Світу