ukenru
filadelfiya-obrala-m-fultsa-pershim-nomerom-draftu-nba

"Філадельфія" обрала М.Фульца першим номером драфту НБА

 • 11227 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У Нью-Йорку пройшов щорічний ярмарок талантів головної баскетбольної ліги НБА – драфт-2017, передає УНН з посиланням на сайт Асоціації.

Перший пік після обміну з "Бостоном" належав "Філадельфії", яка вибрала 19-річного американського захисника Маркела Фульца.

Під другим номером "Лейкерс" взяли розігрую чого захисника Лонзо Болла. "Селтікс" під третім піком обрали форварда Джейсона Тейтума.

Під четвертим піком "Фінікс" зупинив свій вибір на Джоші Джексоні з "Канзасу" за який виступає українець Святослав Михайлюк, 5-м номером став захисник Фокс – "Сакраменто".

"Моя мета ніколи не змінювалася - прийти і перемагати. Як тільки я опиняюся в команді, роблю все від мене залежне, щоб перемагати", - сказав М.Фульц.

Зауважимо, що з 30 гравців, обраних в першому раунді драфту-2017 НБА, 16 відучилися перед цим у вузі всього один рік, що стало новим рекордом драфтів за цим показником. У той же час в першому раунді були обрані лише два випускника. Це найменший показник в історії драфтів.

Як повідомляв УНН, БК "Атланта" обміняла олімпійського чемпіона Д.Ховарда в "Шарлотт".

Українські Національні Новини

Спорт