ukenru
figuranti-spravi-2-travnya-zalishatsya-sche-na-dva-misyatsi-za-gratami

Фігуранти справи 2 травня залишаться ще на два місяці за ґратами

 • 10827 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 13 лютого. УНН. Колегія суддів Малиновського районного суду Одеси продовжила запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів п'ятьом фігурантам справи 2-го травня. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Суддівська колегія в оновленому складі понад шість годин розглядала питання про продовження запобіжного заходу (перебування під вартою) обвинуваченим Сергію Долженкову, Владиславу Романюку, Сергію Корчинському та громадянам Росії Максиму Сакаулову і Євгену Мефьодову. Таким чином судді задовольнили клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і оголосили про перенесення слухання справи на 16 лютого.

Відзначимо, що під час сьогоднішнього засідання захист підозрюваних всіляко намагався затягнути процес, пропонуючи розглянути відведення судді і прокурора. Однак суд не задовольнив вимоги захисту. Сьогодні для забезпечення громадської безпеки та порядку були задіяли посилені групи батальйону особливого призначення.

Нагадаємо, у Малиновському райсуді Одеси на розгляді перебуває обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двадцяти обвинувачених у масових заворушеннях 2 травня 2014 року. Із 20 обвинувачених – 5 перебувають під вартою, це Сергій Долженков, Максим Сакауов, Сергій Корчинський, Владислав Романюк і громадянин Росії Євген Мефйодов.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП