ukenru
ffu-zaboronyaye-dityam-grati-na-novikh-futbolnikh-polyakh-zmi

ФФУ забороняє дітям грати на нових футбольних полях - ЗМІ

 • 11145 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко вигнав дітей з футбольного поля ФФУ в Києві, яке було побудовано на кошти УЄФА. Про це повідомило спортивне видання "Спорт Експрес", передає УНН.

Видання зазначає, що відповідне повідомлення і відео до нього з'явилося в Facebook-паблік "Думка одного вболівальника".

Як зазначає новинний ресурс, Вадим Костюченко "прийшов на міні поля ФФУ, побудовані за рахунок УЄФА, і в грубій формі вигнав звідти всіх хлопців".

"Аргументи такі:
- Це поля ФФУ - і тут заборонено грати всім, хто не належить до ФФУ.
- Поля зношуються.
- Тут буде тільки дитяча академія.
- Ідіть грати на НСК "Олімпійський", - цитує видання очевидця, який знімав розмову з Костюченком на відео.

ЗМІ зазначає, що ці поля знаходяться на території ФФУ і, традиційно, щовечора кияни грали там у футбол.

"Єдине, раніше ці поля були не такі хороші за якістю. Зараз же там просто чудовий газон і інфраструктура. Грати в футбол одне задоволення. І за це потрібно сказати спасибі УЄФА, яке робить для людей більше, ніж всі уряди разом узяті.

Навпроти цих полів є ще великий стадіон - де в середньому 100-200 киян бігають. І звідти нікого не виганяють. Бігають абсолютно всі, хто хоче. Тільки футбол чомусь під забороною. Адже, здавалося б, - це ж здорово, що так багато людей займається спортом. Але ось для нинішнього керівництва ФФУ - це чомусь величезна проблема! Вони навіть поставили замки. І люди тепер змушені перелазити через паркан", - пише видання з посиланням на відео очевидця.

Як повідомляв УНН, НАБУ відкрило кримінальну справу за фактом скандальних закупівель футбольного покриття у комерційних дочірніх компаній Федерації футболу України.

Реакції української влади з цього приводу зажадали і в Transparency International. В організації заявили, що в закупівлях штучної трави у "ФФУ Продакшин" на неконкурентних умовах має розбиратися не тільки НАБУ, але і АМКУ.

Українські Національні Новини

Суспільство