ukenru
ffu-rozshiryuye-merezhu-volonteriv-masovogo-futbolu

ФФУ розширює мережу волонтерів масового футболу

 • 10065 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Федерація футболу України розширює мережу волонтерів масового футболу. Про це заявив віце-президент Федерації Вадим Костюченко, передає УНН із посиланням на прес-службу ФФУ.

Він нагадав, що минулого тижня ФФУ спільно з благодійним фондом "Розвиток футболу України" провели семінар для волонтерів масового футболу з регіонів. Захід пройшов у місті Чорноморськ.

"Цього року ми значно розширюємо мережу волонтерів масового футболу. Вагомим кроком для досягнення цієї мети є проведення даного семінару", - наголосив Костюченко.

У ФФУ нагадали, що у вересні-жовтні цього року в Україні пройдуть п'ятиденні фестивалі "Відкриті уроки футболу" за принципом "футбол для всіх".

Акцент заходів - психологічна та соціальна допомога дітям-переселенцям за допомогою масового футболу.

Організаційні та методичні питання проведення фестивалів обговорювалися на семінарі у Чорноморську, розповіли в ФФУ.

"Учасники пройшли підготовку щодо створення волонтерської мережі на регіональному рівні та активізації місцевих громад для допомоги інтеграції переселенців, зокрема засобами масового футболу, долучення до проекту дітей-переселенців та інших соціальних груп дітей, організації регулярних спортивно-масових заходів, впровадження освітнього підходу "спорт + школа + поліція" у шкільні заходи для дітей і їхніх батьків із метою захисту дітей, превенції дитячої злочинності та конфліктів", - розповіли у ФФУ.

Як писав УНН, УЄФА запросив ФФУ поділитися досвідом з навчання футбольних тренерів

Українські Національні Новини

Суспільство