ukenru
feykovi-novini-i-populisti-naybilsha-nebezpeka-dlya-ukrayini-yevropi-ta-ssha-prezident

"Фейкові новини" і популісти – найбільша небезпека для України, Європи та США – Президент

 • 10568 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Дезінформація та популізм є найбільшою небезпекою для Європи, Сша та України. Про це сказав президент України Петро Порошенко під час виступу на панельній дискусії на економічному форумі в Давосі, передає УНН

“Звичайно, нам потрібно мати на увазі все, що відбувається з боку Росії. Ви знаєте про пропаганду, про "фейкові новини", і я особисто вважаю що "фейкові новини" і популісти є однією з найбільших небезпек для України, для Європи і для Сполучених штатів”, — зазначив Порошенко.

За словами Президента, питання інформаційної безпеки, фейкових новин стає частиною національного законодавства багатьох країн.

“Це стає інтересом європейської комісії, особливий фонд з боку НАТО щодо кібербезпеки та інформаційної безпеки. Дуже цікаво представити Україну як державу без успіху, але ми не дамо їм найменшого шансу на це, тому що у нас є економічне зростання, зростання ВВП, серйозна програма реформ”, — сказав він.

Нагадаємо, раніше П.Порошенко під час виступу на "Українському сніданку" в Давосі заявив, що фейки є частиною гібридної війни Росії проти всього світу.

Крім того, президент Дуда заявив, що фейкові новини  є одним найнебезпечніших інструментів гібридної війни.

Українські Національні Новини

Політика