ukenru
ferrari-predstavila-gibridniy-sportkar-vartistyu-320-tisyach-dolariv

Ferrari представила гібридний спорткар вартістю 320 тисяч доларів

 • 32790 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Ferrari представила новий перший гібридний автомобіль з підзарядкою від мережі, оскільки виробник розкішних спортивних автомобілів, вирішив переоснащувати свій модельний ряд для переходу в електричну епоху. Про це пише УНН з посиланням на офіційний сайт Ferrari.

Деталі

296 GTB - третій гібрид Ferrari, запущений в серійне виробництво.

Двомісний автомобіль буде коштувати 321 000 доларів. Він розвиває максимальну швидкість понад 330 км на годину.

296 GTB буде оснащений 6-циліндровим (V6) середньо-заднім турбодвигуном. Двигун V6 в поєднанні з електродвигуном потужністю 122 кВт може виробляти 830 кінських сил. 296 GTB може забезпечити 25 км безшумної роботи тільки на електриці.

Перші поставки очікуються в першому кварталі 2022 року, починаючи з Європи.

296 GTB - третій з трьох автомобілів, обіцяних Ferrari в цьому році. Його перший позашляховик під назвою Purosangue очікується в наступному році.

Ferrari пообіцяла випустити першу повністю електричну модель в 2025 році.

Щоб вступити в нову еру електрифікації, Ferrari вибрала ветерана технологічної індустрії Бенедетто Вінья своїм новим виконавчим директором.

Доповнення

Porsche, частина групи Volkswagen, вже пропонує повністю електричний автомобіль зі своєю моделлю Taycan, але Ferrari випереджає свого головного конкурента Lamborghini, що також входить до складу Volkswagen, чий перший повністю електричний автомобіль з'явиться тільки в другій половині року.

Українські Національні Новини

Технології