ukenru
facebook-predstaviv-novi-instrumenti-dlya-borotbi-z-kiberbulingom

Facebook представив нові інструменти для боротьби з кібербулінгом

 • 8298 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Компанія Facebook розробила і втілила нові інструменти і програми, які допоможуть користувачам соціальної мережі модерувати коментарі у себе на сторінці. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційне повідомлення соцмережі.

"Ми пропонуємо спосіб одночасно приховувати або видаляти кілька коментарів в меню параметрів публікації. Ми також тестуємо способи спрощеного пошуку та блокування образливих слів, що з'являються в коментарях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в компанії, нова функція вже доступна для стаціонарних комп'ютерів та Android, і в найближчі місяці нею можна буде скористатися і на пристроях iOS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада попередньо схвалила введення адмінвідповідальності за булінг

Крім того, Facebook впроваджує новий спосіб повідомлення про образи у постах. Відтепер це можна зробити анонімно від імені іншого користувача через меню над публікацією, яка викликає обурення. Після такого повідомлення спеціальна група перевірить публікацію та визначать, чи порушує вона стандарти спільноти.

Також користувачі зможуть оскаржувати рішення у справах про порушення стандартів і зняття публікацій. Крім того, у Facebook пообіцяли вже у найближчі тижні запропонувати нові функції для кращого захистити громадських діячів від жорстокого поводження незалежно від віку. Наприклад, в соцмережі хочуть заборонити важкі напади на публічних осіб.

Раніше, як нагадали у компанії, функції захисту були розширені стосовно молодих громадських діячів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЮНІСЕФ: 50% підлітків у світі потерпають від булінгу

Нагадаємо, як раніше повідомляли в УНН, Facebook продовжить збирати  інформацію не тільки про своїх користувачів, але також про осіб, які не є користувачами соцмережі, але хоча б раз застосовували пов’язані з Facebook сервіси і додатки, включаючи WhatsApp.

Українські Національні Новини

Суспільство