ukenru
facebook-predstaviv-doopratsyuvannya-v-sistemi-bezpeki-svoyikh-sotsialnikh-merezh

Facebook представив доопрацювання в системі безпеки своїх соціальних мереж

 • 8952 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Компанія Facebook представила доопрацювання, спрямовані на забезпечення безпеки в однойменної соціальної мережі, а також в належних їй сервісах Instagram і Facebook Messenger. Про це повідомила в середу телекомпанія CNBC, передає УНН.

За даними телекомпанії, в Facebook з'явиться загальнодоступний розділ, в якому щомісяця будуть публікуватися стандарти, що стосуються того, що дозволено, а що заборонено до публікації користувачам соціальної мережі. Там також будуть розміщуватися пояснення в разі будь-яких змін в політиці компанії.

У Instagram буде оновлений алгоритм підбору публікацій. Так, в новинній стрічці більше не будуть з'являтися новини з недоречним вмістом, навіть якщо формально вони не порушують політику соціальної мережі. Як уточнює телеканал, мова йде, наприклад, про фотографії та відео з сексуальним підтекстом.

У додатку для обміну повідомленнями Facebook Messenger з'явиться спеціальний значок "перевіреного аккаунта", за допомогою якого можна буде відрізнити "шахраїв або людей, що видають себе за кого-небудь іншого". До того ж користувачам будуть доступні розширені можливості по блокуванню та контролю за тим, хто може надсилати їм повідомлення.

Як повідомляв УНН, Facebook розглядає можливість прокладання підводного оптоволоконного кабелю навколо Африки. Мета проекту — зниження витрат на забезпечення доступу до широкосмугового інтернету на континенті та залучення нових користувачів у соціальну мережу.

Українські Національні Новини

Новини Світу