ukenru
facebook-bude-vidalyati-kontent-scho-rozkrivaye-imya-avtora-skargi-na-trampa-po-ukrayini

Facebook буде видаляти контент, що розкриває ім'я автора скарги на Трампа по Україні

 • 14065 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Facebook Inc. має намір видаляти будь-який контент, який претендує на утримання імені анонімного інформатора, який ініціював розслідування в рамках процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Про це пише Reuters з посиланням на заяву компанії, передає УНН.

"Будь-яка згадка імені потенційного інформатора порушує нашу координуючу політику щодо нанесення шкоди, яка забороняє контент про "свідчення про свідків, інформаторів або активістів". Ми видаляємо всі згадки імені потенційного інформатора і будемо переглядати це рішення, якщо його ім'я буде широко опубліковано в засобах масової інформації або використано громадськими діячами в ході дебатів", - йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, восени в американських ЗМІ з посиланням на анонімного інформатора з'явилася інформація про те, що Трамп міг порушити правила нацбезпеки під час розмови з Президентом України Володимиром Зеленським, спробувавши тиснути на українську владу щодо розслідування справи сина свого конкурента на виборах 2020 року Джо Байдена. 25 вересня Білий дім оприлюднив розшифровку розмови Трампа і Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика