ukenru
evakuyovani-z-kitayu-ukrayintsi-ne-skarzhatsya-na-umovi-prozhivannya-radutskiy

Евакуйовані з Китаю українці не скаржаться на умови проживання – Радуцький

 • 20622 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Евакуйовані з Китаю українці, які зараз перебувають на обсервації на території медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області, не скаржаться на умови проживання. Про це журналістам в кулуарах парламенту сказав голова парламентського комітету із питань здоров’я нації, народний депутат від фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький, інформує УНН.

"У нас на даний час немає ні однієї скарги від людей, які там (у медичному центрі Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області, - ред.) знаходяться. У нас є скарги від людей, що у них кидали камінням, ці скарги ми маємо і маємо постраждалих поліцейських. Від людей незадоволення, що щось там не так...це не п’ятизірковий готель. Якщо ви думаєте, що в державі хтось сильно хотів віддати свою будівлю під карантин, то ви помиляєтесь", - зазначив він.

Нагадаємо, літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області.

Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Зі слів Прем’єр-міністра Олексія Гончарука, що прибув на місце подій через 12 годин після початку протестів, наразі ситуація у Нових Санжарах під контролем уряду.

Українські Національні Новини

Суспільство