ukenru
evakuyovani-gromadyani-z-kitayu-perebuvatimut-v-observatsiyi-na-poltavschini

Евакуйовані громадяни з Китаю перебуватимуть в обсервації на Полтавщині

 • 15550 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Евакуйовані громадяни з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу перебуватимуть в обсервації на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МВС.

"Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області",- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що протягом 14 днів там вони перебуватимуть в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного-епідеміологічного контролю та безпеки.

"Всі протиправні спроби перешкоджання розміщенню евакуйованих на цьому об’єкті або порушення режиму їхньої обсервації будуть припинені Нацполіцією та Нацгвардією відповідно до вимог Закону та рішення урядового штабу", - наголошується в повідомленні.

Також, МВС України констатує, що загрози здоров’ю громадян відсутні, спільно з МОЗ проводяться активні профілактичні заходи.

"Закликаємо громадян України не піддаватися на провокації, не порушувати Закон, дотримуватися публічного порядку і безпеки, не скоювати протиправних дій та з розумінням поставитися до необхідності вжиття таких тимчасових обмежувальних заходів щодо наших громадян та іноземців, які потребують допомоги держави Україна у складній ситуації", - йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, літак із евакуйованими з Китаю приземлився у "Бориспіль" на дозаправку, прямуватиме до Харкова.

Як повідомлялося, для перевезення евакуйованих громадян з Китаю підготовлено 7 автобусів ДСНС.

Нагадаємо, в Ухані на етапі огляду китайськими медиками не допущено на борт, який проводить евакуацію в Україну, 4 людини, 3 з них українці та 1 – іноземка.

Українські Національні Новини

Суспільство