ukenru
evakuatsiya-z-azovstali-u-mariupoli-pershi-foto

Евакуація з "Азовсталі" у Маріуполі: перші фото

 • 875790 переглядiв

КИЇВ. 1 мая. УНН. Сьогодні більше 100 цивільних осіб було врятовано з території комбінату "Азовсталь" у Маріуполі. На місці працював фотограф Reuters, агенство оприлюднило перші кадри з евакуації, пише УНН.

Деталі

За даними видання, мирних жителів вивозили у колоні з автомобілями із символікою Організації Об'єднаних Націй.

За словами фотографа Reuters, група приблизно з 40 цивільних осіб першою прибула в неділю в центр тимчасового розміщення після того, як покинула район навколо заводу "Азовсталь".

На фотографіях Reuters видно мирних жителів, які прибули в село Безіменне в Донецькій області, що знаходиться під тимчасовою окупацією росії, приблизно за 30 км на схід від Маріуполя, на машинах з українськими номерними знаками в колоні з російськими військовими та автомобілями з символікою Організації Об'єднаних Націй.

Пізніше до центру розміщення прибула ще одна група, яка налічує близько 14 осіб, повідомив фотограф Reuters.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський раніше сьогодні підтвердив початок евакуації цивільних з Азовсталі. Перша група приблизно зі 100 осіб уже прямує на підконтрольну територію.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що сьогоднішня евакуація людей з "Азовсталі" - це лише перша частина "спецоперації", у підсумку якої планується вивезти всіх людей з заводу.

Українські Національні Новини

Суспільство