ukenru
erdogan-podaruvav-poroshenku-na-den-narodzhennya-imenniy-tort

Ердоган подарував Порошенку на день народження іменинний торт

 • 23126 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Ердоган зробив подарунок Президентові України Петру Порошенку у вигляді іменного торта. Про це написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови парламенту Ірина Геращенко, передає УНН.

"Happy birthday!" звучало від журналістів, що працювали на Асамблеї, прихильників з діаспори, що прийшли до штаб-квартири привітати українського Президента, на всіх двосторонках. А президент Туреччини Р.Ердоган зробив українському колезі милий сюрприз - справжній іменинний торт, який дуже смакував зі справжньою міцною кавою по-турецьки", - написала вона.

Геращенко розповіла, що українська делегація подарувала чудовий фотоальбом від прес-служби і мемуари Франсуа Олланда, де на кількох сторінках йдеться про найдраматичніші моменти переговорів українського Президента з Путіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко попросив у Ердогана сприяння у звільненні бранців Кремля

"Й, мабуть, найважливішими (окрім родини, звичайно), були для Президента вітання військових, з якими вчора він кілька разів, в перервах між зустрічами, спілкувався телефоном", - додала Геращенко.

Як повідомляв УНН, 26 вересня, свій 53-й день народження святкував Президент України Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика