ukenru
epifaniy-khodit-dorogoyu-pravdi-i-ne-piddavaytesya-na-omanu

Епіфаній: ходіть дорогою правди і не піддавайтеся на оману

 • 10934 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Митрополит Київський і всієї України Епіфаній закликає в ці святкові дні подякувати Господу Ісусу Христу за всі його благодіяння, адже заради нас Син Божий у смиренні прийшов у світ, закликаючи кожного до миру, злагоди та єдності, щоб ми ходили дорогою правди і не піддавалися на оману. Про це повідомляє УНН з посиланням на Українську православну церкву Київського патріархату.

"У ці радісні дні подякуймо Господу нашому Ісусу Христу за всі Його благодіяння, виявлені до нас, до нашої Церкви й України. Нехай Всемилостивий Бог простить усі наші гріхи вільні й невільні, утвердить єдину помісну автокефальну Українську Православну Церкву, дарує нашій державі перемогу та справедливий мир, благословить Україну й увесь український народ у 2019 році. Заради нас Син Божий у смиренні прийшов у світ, закликаючи кожного до миру, злагоди та єдності, щоб ми ходили дорогою правди і не піддавалися на оману. Зробімо все від нас залежне, щоби дати добру відповідь на цей заклик", - закликав Епіфаній.

Митрополит привітав усіх українців зі святом Різдва Христового та з Новим роком. Також передають теплі вітання Збройним силам України й усім нашим мужнім захисникам, які жертовно захищають Батьківщину.

"Підносимо до Бога свої молитви за них і просимо в нього оберігати їх. Від Золотоверхого Києва надсилаємо також вітання і молитовні побажання тим, хто святкує народження Сина Божого в умовах окупації, в полоні чи несправедливому ув’язненні, і просимо в Господа для них підтримки та захисту", - сказав митрополит.

Нагадаємо, процедура передачі Томосу про автокефалію предстоятелю Православної церкви України розпочнеться 5 січня.

Українські Національні Новини

Суспільство