ukenru
epidemiya-koronavirusu-kazakhstan-evakuyuvav-svoyikh-gromadyan-z-ukhanya

Епідемія коронавірусу: Казахстан евакуював своїх громадян з Уханя

 • 14509 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Казахстан евакуював своїх громадян із епіцентра розповсюдження смертельного коронавіруса - китайского міста Ухань, повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

Казахстан евакуював 83 своїх громадян, в основному студентів, з китайського міста Ухань, який є епіцентром нової епідемії коронавируса, повідомив уряд Казахстану в неділю.

Казахський літак також прийняв невідому кількість громадян Киргизстану, Білорусі і Вірменії, йдеться в заяві уряду.

Влада Казахстану повідомляє, що евакуйовані будуть поміщені на карантин і перевірені.

Нагадаємо, уряд Росії тимчасово призупинив безвізові туристичні поїздки з Китаєм з 2 лютого в зв'язку зі спалахом нового виду коронавірусу.

Як повідомлялося, кількість заражених новим коронавірусом 2019 nCoV в Китаї перевищила 14 тисяч осіб, померло 304 жителя країни.

Станом на ранок 1 лютого підтверджено 133 випадки завезення нового коронавірусу 2019-нCoV в 24 країнах світу. В Україні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку нової коронавірусної інфекції.

Посольство України у Китайській Народній Республіці отримало попередню згоду Міністерства закордонних справ КНР на евакуацію чартерним авіарейсом українських громадян з міста Ухань, який став епіцентром розповсюдження нового смертельного коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу