enerhetyky-vidnovliuiut-enerhopostachannia-na-kyivshchyni-i-dnipropetrovshchyni-ale-poky-ochikuiut-dozvil-dsns-dlia-remontu-v-odesi

Енергетики відновлюють енергопостачання на Київщині і Дніпропетровщині, але поки очікують дозвіл ДСНС для ремонту в Одесі

 • 23467 переглядiв

Електропостачання відновлено у Київській та Дніпропетровській областях; Одеса чекає на розчищення після обстрілів для проведення ремонтних робіт.

Енергетики ДТЕК працюють над поверненням світла у низці областей, після масованої атаки російських окупантів. Поки без електроживлення 843 родини у двох громадах Київської області – тривають ремонтні роботи. В Одесі знеструмлено 339 споживачів, - це пов’язано з ліквідацією наслідків обстрілів. У Дніпропетровській області, в одному з районів, клієнтів було переведено на резервне живлення.

Про це передає УНН, посилаючись на пресслужбу ДТЕК.

Деталі

Київська область. Згідно з інформацією енергетичної компанії, без електроживлення залишились 843 родини у двох громадах через російські обстріли.

Ми працюємо на місці та ремонтуємо пошкодження, щоб світло з'явилось якомога швидше

- повідомляє ДТЕК.

Ракетний удар рф по Запоріжжю: кількість жертв зросла до чотирьох 29.12.23, 11:53

В Одесі, на вимогу ДСНС енергетики знеструмили 339 клієнтів в одному з районів міста. Як вказується, ці заходи потрібні для безпечної ліквідації наслідків атаки окупантів. В енергетичній компанії стверджують, що повернуть світло в домівки одеситів одразу, як тільки рятувальники нададуть дозвіл.

Кіпер: Серед постраждалих внаслідок ракетної атаки росіян на Одесу - вагітна жінка та двоє дітей29.12.23, 12:13

Дніпропетровська область: пошкоджено високовольтну лінію, однак споживачі не відчули пошкодження, - усіх було переведено на резервне живлення. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи.

У Києві через ракетну атаку спостерігається локальне погіршення якості повітря 29.12.23, 12:08

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Удар рф по Києву: кількість постраждалих збільшилась до 28

     • 26923 переглядiв