elton-dzhon-poproschavsya-zi-stsenoyu-ya-namagayusya-usvidomiti-tse

Елтон Джон попрощався зі сценою: "Я намагаюся усвідомити це"

 • 777595 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Сер Елтон Джон сказав, що він все ще "намагається усвідомити" свій останній концерт після завершення туру, не зважаючи на більш ніж 50 років кар’єри і виступів по всьому світу, повідомляє Sky news, пише УНН.

Цитата

"Коли ми вирушали в мій останній тур у 2018 році, я навіть у найсміливіших мріях не міг передбачити поворотів, злетів і падінь цього туру — і всього світу — пережитих впродовж 5 років. І на кожному кроці цього шляху мої шанувальники були поруч. Ви були зі мною, ви підтримували мене, ви були терплячими і продовжували приходити на кожне останнє шоу", - написав у своєму дописі в Instagram сер Елтон Джон.

Деталі

Музикант також додав, що зараз він намагається "усвідомити це" і йому знадобиться деякий час, щоб "зануриться в те", що він нарешті закінчив прощальний тур.

"Я не можу передати вам, як сильно я сумуватиму за вами всіма і наскільки ваша підтримка підтримала мене - вона залишиться зі мною назавжди", - написав співак у своєму дописі.

Елтон Джон також додав, що з початку туру п'ять років тому він грав перед понад шістьма мільйонами людей.

Нагадаємо

Під час фінального концерту в рамках всесвітнього туру «Farewell Yellow Brick Road», який розпочався ще у 2018 році з Північної Америки, а закінчився 9 липня в Стокгольмі на арені Tele2, Елтон Джон звернувся до свої фанатів з повідомленням щодо завершення кар’єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонд Елтона Джона пожертвує 125 000 доларів для України

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

     • 55581 переглядiв

    Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

     • 46747 переглядiв

    Новини по темі

    Елтон Джон попрощався зі сценою: "Я намагаюся усвідомити це"

     • 777595 переглядiв

    У Бангкоку обвалилася естакада: 2 загиблих та 10 поранених

     • 350993 переглядiв