ukenru
elitne-avto-z-ssha-cherez-skhemu-namagalisya-vvezti-cherez-port-v-ukrayini

Елітне авто з США за допомогою "схеми" намагалися ввезти через порт в Україну

 • 9599 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Запорізькі митники завадили ввезенню із США на територію регіону автомобіля Maserati за заниженою ціною. Про це повідомляє прес-служба ДФС, передає УНН.

"Як було встановлено, громадянка України ввезла зі Сполучених Штатів Америки у контейнері через Одеський морський торговельний порт автомобіль Maserati Ghibli 2015 року випуску", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 13 вересня вона подала до митного оформлення за місцем проживання декларацію, у якій вказала, що вартість автомобілю становить 9500 дол.

Натомість, як з'ясувалося у результаті опрацювання наданої інформації та отриманих відомостей з відкритих інформаційних ресурсів, ціна продажу через онлайн-аукціон цього транспортного засобу становить 17250 дол. (488679 грн за курсом НБУ), вказали у ДФС.

За фактом надання неправдивих відомостей щодо ціни транспортного засобу 18 вересня співробітники Запорізької митниці стосовно громадянки порушили справу про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.

Нагадаємо, у пункті пропуску "Порубне" у Чернівецькій області виявили 9 тисяч блоків цигарок без марок акцизного податку України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП