elitna-nerukhomist-v-kiyevi-ta-milyoni-rubliv-u-rosiyskomu-banku-zatrimali-kerivnitsyu-odnogo-z-upravlin-podatkovoyi

Елітна нерухомість в Києві та мільйони рублів у російському банку: затримали керівницю одного з управлінь податкової

 • 1118074 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Працівники Державного бюро розслідувань провели обшуки у керівниці одного з обласних підрозділів Державної податкової служби, що межує зі столичним регіоном. У її родини виявили елітну нерухомість у столиці, повідомляють у понеділок у пресслужбі ДБР, пише УНН.

Деталі

Співробітники ДБР встановили, що матір податківиці у 2021 році набула право власності на квартиру та два паркомісця в одному із елітних житлових комплексів Києва. «За попередньою оцінкою, ринкова вартість майна становить 12 млн гривень, що суттєво перевищує офіційні доходи як самої чиновниці, так і її матері», - зазначають у повідомленін прес-служби ДБР.

Обшуки пройшли у межах розслідування кримінального провадження щодо незаконного збагачення чиновниці (ч. 1 ст. 368-5 КК України).

Окрім того, посадовиця через знайому, як повідомляється, продала свою квартиру та дві земельних ділянки в тимчасово окупованому Криму, але і ці гроші також не могли б покрити покупку елітної нерухомості в Києві. "Отримані від угоди мільйони рублів були перераховані на рахунок чоловіка фігурантки у російському банку, який перебуває під санкціями України та ЄС. Також податківиця сплатила податки до бюджету рф за реалізацію цього майна", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині ДБР викрило правоохоронця, який організовував побори на пунктах пропуску

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Нікополі частково відновили водопостачання

     • 628394 переглядiв

    На Херсонщині досі підтоплено 19 населених пунктів

     • 642823 переглядiв