elektronoshi-zmozhut-vyvozyty-poranenykh-ukrainski-prykordonnyky-opanovuiut-peredanu-volonteramy-rozrobku-medevakuatsii

Електроноші зможуть вивозити поранених: українські прикордонники опановують, передану волонтерами, розробку медевакуації

 • 38366 переглядiв

Прикордонники Краматорського загону отримали від волонтерів розробку наземного безпілотника, який простий в управлінні, а також має необхідний рівень прохідності та високу вантажність. Передбачається, що подібні пристрої, при своєму майбутньому застосуванні допоможуть зменшити кількість втрат під час медевакуації. Про це повідомляє Telegram-канал Держприкордонслужби України, передає УНН.

Деталі

Як повідомляється, пристрій достатньо простий в управлінні, яке здійснюється з допомогою джойстика. Серед інших показників: вказується, що розробка здатна "тягнути 200 кг"; якщо зачепити "лелеку" до однієї з сторін, людина зможе самостійно здійснювати управління; колеса випробувані у проїзді серед води та ожеледиці; крім того, наземний безпілотник здатен перевозити речі військового призначення, які спеціально закріплюються на ньому.

Голову так званої "днр" пушиліна в Україні засудили до 15 років тюрми 27.12.23, 13:56

Прикордонники Краматорського загону дякують волонтерам за електроноші.

Як зазначається, розробку закупили за кошти фінських благодійників для потреб підрозділу, що виконує бойові завдання на Бахмутському напрямку.

Український прикордонник збив три ворожі FPV-дрони, встигнувши зробити унікальне відео їх приборкання26.12.23, 14:26

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кримські партизани виявили російську РЛС у Севастополі

     • 29730 переглядiв