ukenru
ele

В Україні за добу відновили електропостачання 18,6 тис. споживачів

 • 112439 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Українські енергетики за минулу добу, 20 травня, відновили електропостачання близько 18,6 тис. споживачів. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Міністерства енергетики України в Facebook.

Деталі

Зазначається, що у Донецькій області електропостачання відновили 8,6 тисячам споживачів, Харківській – 5,2 тисячам, Одеській – 1,7 тисячам, Запорізькій – 1,3 тисячам, Миколаївській – 1,1 тисячам, Житомирській – 700 споживачам.

У Міненерго наголошують, що українські енергетики докладають максимальні зусилля, щоб оперативно повернути енергопостачання українським громадянам. Проте у деяких районах аварійно-відновлювальні роботи ускладнені або унеможливлені через активізацію бойових дій, виконання робіт з розмінування та виникнення нових пошкоджень в електромережах, в тому числі внаслідок несприятливих погодних умов.

Цитата

"Станом на 21 травня через пошкодження, обумовлені бойовими діями, в Україні залишаються знеструмленими 675 населених пунктів. Загалом знеструмлено близько 672 тисячі споживачів. Зокрема, в Донецькій області – 326,2 тисяч споживачів, Луганській – 128,3 тисяч, Харківській — 97 тисяч", - йдеться в повідомленні.

Без газопостачання залишаються понад 160 тисяч абонентів. Найбільш складна ситуація із газопостачанням спостерігається в Запорізькій, Чернігівській, Миколаївській та Харківській областях.

Нагадаємо 

Комунальники повністю відновили електропостачання у населених пунктах Київської області, які постраждали через бойові дії.

Українські Національні Новини

Суспільство