ukenru
ekstrener-madridskogo-reala-zvinuvacheniy-u-nesplati-podatkiv

Екстренер мадридського "Реала" звинувачений у несплаті податків

 • 12051 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Головний тренер англійського "Евертона" Карло Анчелотті звинувачується в ухиленні від податкових зобов'язань в Іспанії, в період, коли керував мадридським "Реалом", повідомляє Sky Sports, передає УНН.

За даними джерела, іспанські правоохоронні органи стверджують, що в період з 2014 по 2015 рік Ачелотті приховав інформацію про доходи від іміджевих прав, щоб ухилитися від виплати податків на суму 1 мільйон євро.

Відзначимо, що Анчелотті очолив "Евертон" в грудні 2019 року. До цього фахівець працював в "Наполі", мюнхенській "Баварії", мадридському "Реалі", "Парі Сен-Жермен", лондонському "Челсі" та інших клубах.

Як повідомляв УНН, за підозрою в несплаті податків, проти ФК "Рига" розпочато кримінальний процес.

Також нагадаємо, за словами журналіста Сергія Болотникова, основну частину зарплати своїм гравцям столичне "Динамо" виплачує з кіпрських офшорів, що також призводить до ухилення від сплати податків в повному розмірі. Згідно з підрахунками експертів, за п'ять років київський ФК міг недоплатити до пенсійного фонду України понад 440 млн грн.

Як наслідок, у ДБР в 2019 році було розпочато досудове слідство за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах посадовими особами ТОВ "ФК" Динамо "Київ".

Українські Національні Новини

Спорт