ukenru
ekspertiza-vstanovila-nayavnist-na-tili-nozdrovskoyi-chastok-rossoshanskogo

Експертиза встановила наявність на тілі Ноздровської часток Россошанського

 • 16197 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У перші дня проведення слідства у справі вбивства юристки Ірини Ноздровської правоохоронці відібрали необхідні зразки для проведення експертиз у родини Россошанських, результати експертизи ДНК показали, що на потерпілій були знайдені частки, які належать підозрюваному. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передає кореспондент УНН.

"У перші дні ми опитали родину Россошанських, та були відібрані необхідні зразки для проведення експертиз", - розповів В.Аброськін.

Він зазначив, що вже є результати першої експертизи ДНК, яка встановила наявність на тілі Ноздровської часток Юрія Россошанського, та "призначено ще 70 експертиз".

"Результати проведення експертизи ДНК – на потерпілій були знайдені частки, які належать підозрюваному", - додав В.Аброськін.

Нагадаємо, поліція встановила та затримала підозрюваного в убивстві юристки Ірини Ноздровської.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному у вбивстві правозахисниці Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 березня 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП