ukenru
ekspert-pro-raketni-udari-po-transportniy-infrastrukturi-okupanti-pragnut-zmenshiti-potik-zakhidnoyi-zbroyi

Експерт про ракетні удари по транспортній інфраструктурі: окупанти прагнуть зменшити потік західної зброї

 • 180856 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Російські війська прагнуть зменшити потік західної зброї, через це збільшилася кількість ракетних ударів по транспортній інфраструктурі. Таку думку висловив військовий експерт Михайло Жирохов в коментарі УНН.

Цитата

"Їхнє завдання – зменшити потік західної зброї, яка доставляється саме залізничним транспортом, тому що автошляхами можна перевозити невеликі об’єми. В першу чергу вони хочуть знищити тяглові підстанції, щоб в нас не було змоги використовувати електропоїзди. Звісно, можна застосовувати тепловози, але для них необхідне пальне в дуже великих об’ємах", – говорить експерт.

Михайло Жирохов припустив, що вони мають певну розвідувальну інформацію про шляхи перевезення військових вантажів. На жаль, зараз, враховуючи систему протиракетної оборони в Україні, захиститися від цього майже неможливо.

Також він вважає, що далі росіяни перейдуть до знищення самого залізничного полотна.

Цитата

"Але це дуже складно і просто ракетами його знищити неможливо. Так само, як і мости. Всі ми бачили міст в Затоці, який вони змогли зруйнувати лише з третього разу. А три ракети за 7 млн доларів – дороге задоволення", - резюмував експерт.

Нагадаємо

4 травня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що російські окупанти активізували завдання ракетно-бомбових ударів по транспортній інфраструктурі.

Українські Національні Новини

Політика