ekspert-dav-prognoz-schodo-pochatku-masovoyi-vaktsinatsiyi-vid-koronavirusu-u-yes

Експерт дав прогноз щодо початку масової вакцинації від коронавірусу у ЄС

 • 12518 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. За прогнозом відомого в Німеччині політика і колишнього епідеміолога Карла Лаутербаха, у Північній Америці і в Європейському Союзі щеплення від COVID-19 групам ризику почнуть робити навесні - в березні-квітні, а широким верствам населення - наступної осені. Про це УНН повідомляє з посиланням на DW.

"Я вважаю, що боротися з пандемією нам прийдеться ще і в наступному році", - заявив в популярній телепередачі широко відомий в Німеччині політик Карл Лаутербах, в минулому - епідеміолог, а нині - депутат бундестагу.

"Його прогноз: в Північній Америці і в Європейському Союзі прищеплювати групи ризику почнуть навесні - в березні-квітні, а широкі верстви населення - наступної осені", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що спеціаліст з дитячої та юнацької медицині Мартін Терхардт вважає, що процес добровільної масової вакцинації від COVID-19 населення ФРН, яке налічує 83 мільйони, може зайняти близько восьми місяців. Тому до нормального життя, припустив він в бесіді з газетою Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, до прикладу, Німеччина повернеться не раніше, ніж через півтора року, а то і два.

Нагадаємо, Китай почав масову вакцинацію від коронавірусу до завершення випробувань вакцин.

Також нагадаємо, головний санлікар Ляшко повідомив, коли українцям чекати вакцини від коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    За добу в Україні на COVID-19 захворіло 199 дітей та 226 медиків

     • 12242 переглядiв

    В Україні вже 234 тис. випадків COVID-19, за добу - 4 348

     • 15118 переглядiв