ukenru
eksperiment-z-vidmini-derzhregulyuvannya-tsin-vdaliy-i-bude-prodovzheniy-premyer

Експеримент з відміни держрегулювання цін вдалий і буде продовжений - Прем'єр

 • 10812 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня.УНН. Експеримент з відміни державного регулювання цін вдалий і буде продовжений у наступному році. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з співголовою Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні Іваном Міклошом та представниками громадянського суспільства та експертного середовища щодо підсумків реалізації реформ Уряду у 2016 році та перспективних напрямків роботи у 2017 році, передає кореспондент УНН.

"Цей експеримент, який стартував з 1 жовтня, сьогодні виявився виправданим і ми будемо його далі продовжувати",- сказав В.Гройсман

Він підкреслив, що система державного регулювання цін реально не впливала на вартість конкретних товарів на конкурентному ринку, а лише дозволяли чиновникам додатково тиснути на бізнес.

"Як показала практика, станом на сьогоднішній день, це виявилася доволі корумпована система, де створювались обмеження, ніхто їх не дотримувався і ні на які ціни це не впливало, але давали можливість чиновнику впливати на реальний сектор , на реальних підприємців",- зазначив прем'єр.

Як повідомляв УНН, Уряд збирається представити середньостроковий план дій.

Українські Національні Новини

Політика