ukenru
eksnastavniki-shakhtarya-vzyali-uchast-u-zustrichi-elitnikh-treneriv-yevropi

Екснаставники "Шахтаря" взяли участь у зустрічі елітних тренерів Європи

 • 9032 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. УЄФА і тренери провідних клубів Європи зібралися в Ньоні, щоб обмінятися думками про єврокубки і розвиток футболу, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Асоціації.

На щорічній зустрічі особливу увагу було приділено системі Відеодопомоги арбітрам (VAR). Її почали використовувати в плей-офф минулої Ліги чемпіонів УЄФА і вже застосовують в інших єврокубках і турнірах для збірних.

Учасники обговорили міжнародний календар, а також тактичні і технічні віяння минулого розіграшу Ліги чемпіонів.

"Це важлива зустріч для УЄФА. Це наша єдина можливість поговорити з провідними тренерами, -. - Важливо вислухати тренерів. Адже вони головні дійові особи в нашій грі", - зазначив заступник генсека УЄФА Джорджіо Маркетті.

Зустріч в Ньоні відвідали: Массіміліано Аллегрі (досвідчений італійський тренер), Карло Анчелотті ("Наполі"), Руді Гарсія ("Ліон"), Хосеп Гвардіола ( "Манчестер Сіті"), Зінедін Зідан ("Реал"), Юрген Клопп ("Ліверпуль"), Мірча Луческу (досвідчений румунський тренер), Мауріціо Саррі ("Ювентус"), Ерік тен Хаг ("Аякс"), Томас Тухель ("Парі Сен-Жермен"), Паулу Фонсека ("Рома") і Унай Емері ("Арсенал").

Варто відзначити, що Фонсека та Луческу свого часу тренували український ФК "Шахтар".

Українські Національні Новини

Спорт