ukenru
eks-zastupnik-nachalnika-politsiyi-odeskoyi-oblasti-znik-sap

Екс-заступник начальника поліції Одеської області зник - САП

 • 10495 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН.  Екс-заступник начальника поліції Одеської області зник, наразі переховується. Про це УНН повідомили у прес-службі САП. 

"Вживаються заходи до встановлення місцезнаходження заступника керівника ГУ НП, якому також повідомлено про підозру за ч.5 ст. 191 КК України у порядку, передбаченому КПК України для вручення повідомлень, через переховування останнього", - повідомили у САП. 

Як повідомляв УНН, екс-керівнику поліції Одещини повідомлено про підозру. Затриманого екс-керівника поліції Одещини везуть до Києва

Колишньому начальникові поліції Одещини інкримінують причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сигаретна справа" на Одещині: один з фігурантів переховується закордоном

Мова йде про контейнери з сигаретами, що прибули до Одеського морського торговельного порту з Лівану у 2017 році. В рамках кримінального провадження щодо контрабанди слідчими були проведені обшуки в результаті яких у цих контейнерах були виявлені понад 3,5 млн пачок цигарок, які були вилучені та передані на відповідальне зберігання приватній компанії. Надалі ці цигарки, за змовою співробітників правоохоронних органів, були передані на реалізацію третім особам без митного оформлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП