ukenru
eks-pravookhorontsya-zasudili-za-smertelnu-dtp

Екс-правоохоронця засудили за смертельну ДТП

 • 8255 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. На Житомирщині колишньому правоохоронцю, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну подію, призначено покарання у вигляді позбавлення волі на три роки. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

Колишній інспектор 31 грудня 2015 року, близько 22:30 год, керуючи власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, у с. Стара Котельня Андрушівського району скоїв наїзд на 15-річного жителя села, який від одержаних травм помер.

Вироком суду колишнього інспектора визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання - чотири роки позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

Враховуючи, що колишній поліцейський у стані алкогольного сп'яніння скоїв тяжкий злочин, в результаті якого загинув неповнолітній, прокуратура області не погодилась із таким вироком, вважаючи покарання несправедливим через м’якість та оскаржила рішення суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Винуватцю смертельної ДТП призначено реальне покарання - позбавлення волі строком на три роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк три роки.

Як повідомляв УНН, п'яний водій на Київщині збив малолітню дитину і втік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП