ukenru
eks-pratsivnika-mvs-zasudili-do-9-rokiv-za-smertelnu-dtp-na-kiyivschini

Екс-працівника МВС засудили до 9 років за смертельну ДТП на Київщині

 • 8423 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Екс-працівника МВС засудили до дев'яти років позбавлення волі за скоєння смертельної ДТП на Київщині. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Досудовим слідством установлено, що правопорушник рухався по автодорозі Кременець – Біла Церква – Ржищів й, виконуючи поворот, зіткнувся з мікроавтобусом. Внаслідок ДТП два пасажири мікроавтобуса від отриманих травм померли та троє пасажирів отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами що спричинило смерть кількох осіб) КК України.

Під час судового розгляду, обвинувачений намагався умисно уникнути кримінальної відповідальності імітуючи психічні розлади, однак судово-психіатрична експертиза встановила, що обвинувачений є осудним, а його імітація тяжкого психічного розладу є проявами захисної поведінки.

Колишнього працівника міліції засудили до дев'яти років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортним засобом строком на три роки. Засудженого взято під варту в залі суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП