ukenru
eks-politseyskogo-zasudili-do-3-rokiv-za-nezakonne-zberigannya-zbroyi-ta-boyepripasiv

Екс-поліцейського засудили до 3 років за незаконне зберігання зброї та боєприпасів

 • 12975 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Дніпровський районний суд Києва засудив колишнього поліцейського за незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Про це УНН повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

Так, у лютому 2018 року правоохоронці затримали обвинуваченого на вулиці з пакетом, у якому знаходилось 5 ручних гранат РГД-5.

У подальшому, під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого вилучили пристрій для відстрілу гумовими кулями, який мав ознаки саморобної модифікації, 30 набоїв калібру 7,62 мм та 16 набоїв калібру 9 мм.

В ході судового засідання обвинувачений свою вину у вчиненні злочину не визнав. Також, з метою ухилення від передбаченого законом покарання, стороною захисту залучались свідки, які мали підтвердити його невинуватість у вчиненні злочину.

У підсумку судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та засуджено до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, у червні цього року у Києві було викрито групу продавців нелегальної зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП